Vindelnrökt Skinka med tryffelost och Sparris med Vindelnrökt Sidfläsk

Två munsbitar med Vindelnrökt på samma tallrik, goda smaker ihop! Passar till glöggen, midsommardrinken, som förrätt eller på en buffé tillsammans med annan plockmat.

Vindelnrökt Skinka med tryffelost och Sparris med Vindelnrökt Sidfläsk

Gör så här

Vindelnrökt Skinka med tryffelost:
Blanda färskost och tryffelolja ordentligt, smaka av med salt och peppar. Fyll varje skinkskiva med en klick färskostblandning, rulla ihop.

Sparris med Vindelnrökt Sidfläsk:
Skär bort ca två cm längst ner på sparrisarna och skala om de är hårda. Lägg dem i stormkokande rikligt saltat vatten. Koka ca 2 min. Låt svalna på ett hushållspapper. Dela dem på hälften, linda en skiva sidfläsk runt två bitar sparris. Stek dem i torr het panna ca 45 sek på varje sida. Serveras helst ljumna, då är de som godast.

Ingredienser

10 munsbitar av varje sort

Vindelnrökt skinka med tryffelost

10 skivor Vindelnrökt skinka
200g naturell färskost
10 droppar vit tryffelolja
salt och peppar

Sparris med Vindelnrökt sidfläsk

10 skivor Vindelnrökt sidfläsk
10 sparrisar