Gör så här
Vindelnrökt Skinka med tryffelost:
Blanda färskost och tryffelolja ordentligt, smaka av med salt och peppar. Fyll varje skinkskiva med en klick färskostblandning, rulla ihop.
Sparris med Vindelnrökt Sidfläsk:
Skär bort ca två cm längst ner på sparrisarna och skala om de är hårda. Lägg dem i stormkokande rikligt saltat vatten. Koka ca 2 min. Låt svalna på ett hushållspapper. Dela dem på hälften, linda en skiva sidfläsk runt två bitar sparris. Stek dem i torr het panna ca 45 sek på varje sida. Serveras helst ljumna, då är de som godast.
Ingredienser
10 munsbitar av varje sort
Vindelnrökt skinka med tryffelost
10 skivor Vindelnrökt skinka
200g naturell färskost
10 droppar vit tryffelolja
salt och peppar
Sparris med Vindelnrökt sidfläsk
10 skivor Vindelnrökt sidfläsk
10 sparrisar