Gör så här
Börja med att skära sparrisen i mindre bitar, ta bort den ”träiga” delen i botten. Spara gärna topparna i ca 3 cm stora bitar. Koka ca 3 minuter i rikligt saltat vatten. Skölj sedan sparrisen i kallt vatten och ställ åt sidan.
Blanda alla ingredienser till honungsdressingen i en skål eller en dressingflaska.
Skölj salladen i kallt vatten och bryt den i mindre bitar. Torka i en salladsslunga eller på en handduk och lägg upp i en stor skål. Blanda sedan i kokt quinoa, sparris och tunt skivade rädisor.
Toppa salladen med Vindelnrökt fläskfilé och smulad fetaost. Ringla över honungsdressingen och servera.
Ingredienser
4 portioner
200g Vindelnrökt fläskfilé
250g grön sparris
4 portioner kokt quinoa
8 rädisor
1 kruka sallad
0,5 fetaost
Honungsdressing
0,75 dl kallpressad rapsolja
0,25 dl sherryvinäger
2 msk honung
salt och svartpeppar