Gör så här
Sätt ugnen på 225°C och halvera tomaterna. Lägg dem i en ugnsform och häll över lite olivolja. Krydda med lite salt och svartpeppar. Ställ in i ugnen i cirka 25 minuter. Värm upp en stekpanna på låg/medelhög värme, häll i lite olja och knäck i äggen. Krydda med lite salt och svartpeppar. Äggen är färdiga när vitan har stelnat. Ta fram ytterligare en stekpanna med lite olja i (behövs inte så mycket eftersom att Sidfläsket släpper ganska mycket fett), stek korv, Vindelnrökt Sidfläsk och svamp. Värm upp de vita bönorna i en liten kastrull.
Lägg upp allting på en tallrik, dra ett par varv med pepparkvarnen och strö över lite finhackad gräslök. Servera och njut!
Tips!
Vi rekommenderar särskilt korvar från våra vänner på Fam Hansen Charkuterier till detta! Deras Draggen, Stöcksjörökarn eller Svenssongrillarn passar utmärkt till just detta, välj efter smak!