Vildsvinsröra med whiskymarinerad vildsvinsstek

Kanongrej till förrätt men också alldeles utmärkt som snacks. Den whiskymarinerade, Vindelnrökta vildsvinssteken gör sig bra på egen hand – men alldeles förträffligt i en liten röra. Vill man kan man använda denna röran som bas för en lite matigare smörgås att fylla en tunnbrödsrulle eller baguette med.

Vildsvinsröra med whiskymarinerad vildsvinsstek

Gör så här

Hacka den Vindelnrökta vildsvinssteken i små tärningar och blanda med resterande ingredienser. Vill du ha lite mer sting i röran kan du komplettera med lite ytterligare pepparrot. Servera på goda tunnbröd och toppa med ganska mycket krasse!

Superenkelt men ack så gott!

Tips!

Lite friterad surkål på toppen gör ingen ledsen. Eller varför inte lite rostad lök? Funkar utmärkt att servera även på friterat tunnbröd om man så önskar.

Ingredienser

ca 4 portioner
160g Whiskymarinerad, Vindelnrökt Vildsvinsstek
1,5 dl Creme fraiche
1,5 dl färskost
0,5 dl pepparrot, finriven
1 msk citronsaft
Krasse
Salt och peppar