Gör så här
Fiskburgaren:
Stoppa alla ingredienser i en mixer och mixa till en slät smet. Forma fyra stycken burgare med blöta händer. Bryn i olivolja i en stekpanna och baka i ugnen på 150 grader till en kärntemperatur på 56 grader.
Vitlökssås:
Grovhacka vitlöken, rosta med den gula löken i en torr gjutjärnspanna tills de blir lätt brynta. Lägg över i en liten kastrull, slå på grädde och fond. Koka i ca 10 minuter och mixa sedan med en stavmixer. Slå tillbaka i kastrullen och montera ner smöret. Smaka av med salt och peppar.
Puré:
Koka jordärtskockorna och potatisen mjuk. Koka upp grädden och smöret och mixa med potatis och jordärtskocka. Smaka av med salt och peppar.
Det Vindelnrökta sidfläsket skär du i små tärningar, knapersteker, låter svalna och strör över purén och fiskburgaren innan servering. Fantastiskt gott!