Vindelnrökt Skinka med tryffelost,

Sparris med Vindelnrökt Sidfläsk

Vindelnrökt Skinka med tryffelost

 

Räcker till ca 2-4 personer beroende på hur mycket annat som serveras till

 

10 skivor Vindelnrökt skinka

200 g naturell färskost

10 droppar vit tryffelolja

salt och peppar

 

Gör så här:

Blanda färskost och tryffelolja ordentligt, smaka av med salt och peppar. Fyll varje skinkskiva med en klick färskostblandning, rulla ihop.

 

Sparris med Vindelnrökt Sidfläsk

 

Räcker till ca 2-4 personer beroende på hur mycket annat som serveras till

 

10 skivor Vindelnrökt sidfläsk

10 sparrisar

 

Gör så här:

Skär bort ca två cm längst ner på sparrisarna och skala om de är hårda. Lägg dem i stormkokande rikligt saltat vatten. Koka ca 2 min. Låt svalna på ett hushållspapper. Dela dem på hälften, linda en skiva sidfläsk runt två bitar sparris. Stek dem i torr het panna ca 45 sek på varje sida. Serveras helst ljumna, då är de som godast.

 

 

Vindelns Rökeri AB, Hantverkarvägen 10, 922 31 Vindeln

0933 - 100 35, info(at)vindelnrokt.se