Våra priser och utmärkelser

Chark SM 2016

 

Vi ställde upp med fem produkter i Chark-SM 2016, samtliga belönades med kvalitetssigill och vi blev faktiskt Svenska Mästare i klassen Rökta Helköttsprodukter med vår Vindelnrökta Fläskkarré. Sidfläsket säkrade dubbla guldmedaljer, både för den bitpackade med svål och den färdigskivade utan svål. Därtill fick vår Flatrökta skinka en silvermedalj och Nätskinkan belönades med Brons. Vi är naturligtvis stolta, glada och hedrade över detta.

Vindelforsgalan 2016

 

"Priset Årets varumärke 2016 går till två företagare som under året lanserat flera nya produkter, satt Vindeln på den nationella delikatesskartan, investerat i Vindeln och visar väg för ett starkt varumärke framgent. Vinnaren är Vindelns Rökeri, Robin Karlsson och Fredrik Jonsson." - löd motiveringen när vi äntrade scenen på Vindelforsgalan 2016. Vi är naturligtvis omåttligt stolta över ett varumärkespris i Vindeln. Det inspirerar oss till att fortsätta satsa på verksamheten och jobba vidare med vårt fina varumärke som 2017 fyller 100 år.

DI-Gasell 2016

 

Ett gasellföretag bidrar till att skapa nya jobb i Sverige. En gasell har: Offentliggjort minst 4 årsredovisningar (under samma period minst fördubblad sin omsättning), en omsättning som överstiger 10 mkr (ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt), minst tio anställda (i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner), de senaste tre åren kontinuerligt ökat omsättningen (en gasell har också sunda finanser). - När Vindelns Rökeri för åren 2012-2015 klarat samtliga krav blev vi utsedda till DI-Gasell - vi är alltså ett av Sveriges snabbast, och sundast, växande företag.

Reportage om Vindelns Rökeri

Vindelns Rökeri AB, Hantverkarvägen 10, 922 31 Vindeln

0933 - 100 35, info(at)vindelnrokt.se