Klämmacka med Vindelnrökt Skinka, Västerbottensost, dijonsenap och tomat

Ingredienser:

 

12 skivor Vindelnrökt skinka

8 skivor rostfralla med vallmofrön

4 msk smör

4 msk dijonsenap

1 tomat, skivad

12 skivor västerbottensost

 

Gör så här:

Lägg ut 8 skivor bröd på en skärbräda. Smöra mackorna på in och utsidan. På insidan brer du ett lager med dijonsenap på alla bröden.

 

Därefter läggs 3 skivor skinka och 3 skivor ost på 4 av bröden. Lägg på en skiva tomat och lägg det andra brödet som lock på. Grilla mackorna direkt i ett mackjärn, eller plasta in dem styckvis och ta med ut. Smaklig måltid!

 

 

 

Vindelns Rökeri AB, Hantverkarvägen 10, 922 31 Vindeln

0933 - 100 35, info(at)vindelnrokt.se