Gubbröra med Vindelnrökt Sidfläsk

Ingredienser:

 

3 hårdkokta ägg, i små tärningar

80 g Vindelnrökt sidfläsk, i små tärningar

1 burk á 125 g Grebbestads ansjovisfilé, finhackad

0,5 rödlök, finhackad

2 msk brynt smör

0,5 dl crème fraiche

0,5 dl gräslök, finhackad

0,5 dl dill, finhackad

Salt och svartpeppar

 

 

Gör så här:

Börja med att koka äggen, de ska vara hårdkokta.

Skär det Vindelnrökta fläsket i så små tärningar du kan, stek sedan tills det blir knaprigt. Ställ åt sidan.

Skala och hacka ägg, finhacka rödlök och ansjovis. Lägg i en bunke och blanda med Vindelnrökt sidfläsk, brynt smör, crème fraiche och örter. Smaka av med salt och peppar.

 

 

 

 

Vindelns Rökeri AB, Hantverkarvägen 10, 922 31 Vindeln

0933 - 100 35, info(at)vindelnrokt.se