Välkommen till

vår Gårdsbutik!

Öppet Torsdagar 10-16

Fredagar 10-16

Vår gårdsbutik har funnits i sin nuvarande form sedan 2014. Efter en omfattande ombyggnation  flyttade vi Gårdsbutiken till ursprungsplatsen i Västerbottensgården intill rökeriet. Det var här grundaren till Vindelns Rökeri AB, K-M Lindgren drev sin egen butik i början av 1900-talet. Det var även här han bodde tillsammans med sin familj. För oss var det självklart att återföra butiken till denna historiska plats.

 

Vi har, med hjälp av gamla fotografier från butiken, låtit specialtillverka butiksinredningen hos ett lokalt snickeri för att komma så nära ursprunget som möjligt.

 

Gårdsbutiken är öppen torsdagar 10-16 och fredagar 10-16. Sortimentet i Gårdsbutiken är koncentrerat till Västerbottniska och Svenska produkter. Har du tips på produkter som kan tänkas passa in i vårt sortiment, tveka inte att höra av dig till oss.

 

Legorökning

 

Det går bra att lämna in ditt eget kött för rökning. Inlämnning sker under våra ordinarie öppettider (måndag-fredag 07-16) och köttet är klart efter 1 vecka. Upp till 2,5 kg kostar 100:- därefter

50:-/kg. Observera att råvaran ska vara genomtinad vid inlämning. Vi kan tyvärr inte ta emot fisk.

Vindelns Rökeri AB, Hantverkarvägen 10, 922 31 Vindeln

0933 - 100 35, info(at)vindelnrokt.se