Caesarsallad med Vindelnrökt Sidfläsk

2 huvuden romansallad

1 äggula

2 tsk äppelcidervinäger

2 tsk dijonsenap

3 droppar tabasco

2 droppar worchestersås

1,5 dl matolja

20 g finhackad sardell

0,5 dl crème fraiche

2 msk finriven Västerbottensost

200 g Vindelnrökt Sidfläsk

 

Gör så här:

Skölj och dela salladen. Lägg äggula, vinäger, senap, tabasco och worchestersås i en bunke. Vispa försiktigt ner oljan i en stråle. Tillsätt sedan crème fraiche, Västerbottensost och sardeller. Skär fläsket i tunna skivor. Blanda sallad och dressing i en stor bunke, lägg på tallrik och toppa med Vindelnrökt Sidfläsk.

Vindelns Rökeri AB, Hantverkarvägen 10, 922 31 Vindeln

0933 - 100 35, info(at)vindelnrokt.se